Ilvespoli -13 K18 uncensored (23.-25.3.2018)

Lisätty 5.6.2018

Retki alkoi virallisesti klo 18, lokaatiossa Kämppä. Osa oli kuitenkin paikalla jo puolilta päivin ja osa saapui myöhässä odotetusti sekä odottamattomasti. Poli pelattiin heti samana iltana, koska retken poliin osallistuvien väkitiheyden huippu saavutettiin tuolloin. SP oli jälleen kerran armoton, saimme kuitenkin nauttia pekonista ja voittajaksi selvisi pitkän kaksinkamppailun jälkeen Katja. Mariisan piiiitkän saunan tulipesien sytytystuokion jälkeen pääsimme saunomaan, joskaan avantoa ei saatu aikaiseksi kahden jääkerroksen vuoksi. Saunan jälkeen todettiin, ettei kalustoa, saati intoa Daft Punk Animen katsomiseen enää löytynyt kellottimen osoittaman myöhäisen ajan vuoksi. Reippaat partiolaiset siirtyivät untenmaille.

Lauantaiaamulla Jan keitteli puuroa, jota nautimme, kunnes ilkeä Rami päätti ohjelmakseen puiden kannon ja epämääräisten/olemattomien ohjeiden ohjastamana muut retkiläiset lähtivät hakemaan puita leirikeskukselta, samalla kun ohjelman vetäjä kantoi puita saunan varastosta sisälle. Lopulta lusmuilija jäi kiinni ja joutui myös taivallukselle leirikeskukselle ja takaisin. Lounaaksi nautimme Murkan piilo 2.0-konversiota, missä jätimme piilotuksen ja sekoitimme pekonipalaset suoraan lihamassaan. Myös väriainetta kokeiltiin, tulos jäi mitättömäksi. Tässä kohtaa on hyvä mainita, että Juuson ollessa symbioosissa syövän taudinkuvaan sopivan yskän kanssa, muut suorittivat ruuan valmistuksen kontaminaation estämiseksi.

Seuraavaksi vuorossa oli Okun opetustuokio ”Seurustelu ja seksi, uhka vai mahdollisuus? – vinkkejä pariutumiseen ja parittamiseen”, mikä kasvatti meitä kovasti. Seurauksena Juuso voitti täydellinen tyttöystävä-testin. Tämän jälkeen astui Mikke puikkoihin valmistellen sipuli-sieni-graavilohi-lime-pähkinä-kana-riisi-jotain-jotain-aterian, joka oli eri maittava. Ruuan jälkeen jaettiin pahanmielen lahja, vain yksi, koska Katja oli ainoa joka muisti. Tämän jälkeen paikalle saapui vierailevia tähtiä, Sonja ja Sara, jotka saapuivat nauttimaan saunan lämmöstä ja Santerin iltapalasta, joka sisälsi suolaisia ja makeita herkkuja, sekä piiloja. Ennen Santerin piiloja edellä olevan tekstin kirjoittaja kuitenkin poistui paikalta, joten kirjoitusvastuu yön ja sunnuntaiaamun tapahtumista siirtyy jollekin läsnäolleelle.

- Rami