IlvesPoli -13, K20 (13.6.)

Ilvespoli K-20 ei alkanut kuin mikätahansa Poli, kuten ei mikään muukaan keväällä 2020. Karanteenissa istuvat tontut pohtivat jo etäyhteyksiä ja digitaalista Ilvespolia, kunnes SP vihdoin antoi luvan kokoontua taas ja Poli voitiinkin lopulta pitää ihan livenä! Toki osa porukasta piilotteli yhä Koronaa tai vain muita tonttuja kotona, mutta kuusi rohkeinta selvisivät Santerin asuntovaunulle Maisansaloon. Neljä ensimmäistä (Santeri, Juuso, Mikke & Rami) olivat paikalla jo ilmeisesti aamupäivästä 13.6., mutta allekirjoittanut saapui paikalle vasta puoli kolmen tienoilla, joten tapahtumista ennen tätä ei ole havaintoa. Paikalle saavuttaessa tuolloin iltapäivästä kuului vaunulta epämääräinen huuto, joka myöhemmin selvisi kuuluvan Juuson puhelimesta ja jostakin YouTube-videosta…
Videosta selviämisen jälkeen olikin mini-golfin vuoro. Panokseksi peliin laitettiin häviäjälle nakiksi kirjoittaa tämä poli, joten lopputuloksen jo tiedättekin…
Golfiin lisähaastetta toi epämääräinen ryönä radoilla, kuten lehdet, heinät yms, jotka yhteistuumin päätimme jättää radoille, lisäksi radan kupliva pinta toi lisää viihdyttävyyttä peliin. Pelaamisen yhteydessä testattiin myös paidan avoimuuden/puuttumisen vaikutusta lyöntitehoon. Ilmeisesti vähemmän paitaa = kovempi lyönti. Toki paitojen poistumiseen saattoi vaikuttaa myös lähes 30 asteen lämpötila. Muistijäljet golfin voittajasta ovat hatarat, joten hän huudelkoon myöhemmin Oskarille ja lunastakoon paikkansa voittajana!

Golfia pelatessa tulee kuitenkin nälkä ja tonttujen on aika siirtyä takaisin vaunulle kokkaamaan. Toisin sanoen Santeri kokkaamaan ja muut kuolaamaan viereen. Näihin aikoihin myös Jan ilmaantui paikalle juuri sopivasti ruokapöytään. Lautaselta löytyi bbq-maissi, grillattua paprikaa, coleslaw-salaatti sekä tietenkin valtava 200g jauhelihapihvihampurilainen. Hampurilaiseen oli erinäisiä täytevaihtoehtoja, kuten wasabi-majoneesia, kyllä Santeri taas sapuskat valmisti, NAM!

Vatsat täynnä onkin hyvä alkaa valmistella Polia, etäyhteyteen saimme koko ajaksi Oskarin ja paikoitellen videopuhelussa kävi myös Mariisa, jonka piti alun perin tulla paikallekin, tästä lisää alla. Pelaajia oli mukana siis: Rami, Mikke, Jan, Juuso, Santeri, Oskari, Katja ja Mariisa. Mariisa oli aiemmin lähettänyt taktisia ohjeistuksia Ramille, joka pelasikin pelin alkuun oman itsensä lisäksi myös Mariisana, joka ei ollut vielä ennättänyt paikalle sukuloimasta. Mariisan antamat taktiset ohjeet koituivat kuitenkin hänen kohtalokseen jo ennen, kun oli edes kotoa ehtinyt lähteä ja hän tipahti pelistä pois ensimmäisenä. Santeri ehti pelin aikana olla pois pelistä 5 minuuttia, minkä jälkeen todettiin, ettei tämän olisi pitänyt tippua lainkaan ja hänet palautettiin peliin mukaan. Muuten poli oli hyvin normaalin oloinen ja tarkemmat pelitiedot voitkin halutessasi lukea oheisesta kuvasta. Peli kesti 3h40min ja päättyikin lopulta Santerin voittoon!

Pelin aikana harmitukseksemme totesimme myös, ettei saunaan päästä samana päivänä ja näinollen Polin jälkeen tontut hiippailivatkin takaisin omiin koteihinsa ja Poli itse päätyi allekirjoittaneen kotiin, jossa se yhä majailee (5.7.).

Moonrise jäi katsomatta, pitänee ottaa kiinni taas syksyllä 😃

-Katja