Tervetuloa KaVan (ei sen huumekasvin!), ja ErPi ja VeVa vähemmistön, Tonttuvartion hienoille kotisivuille!Vuosikooste

Tonttuvartion toimintaa takavuosilta


Tonttuvartion pelit lisätty kotisivuille

Tonttuvartion pekoninpaistopeli ja vanhempi Fiiatti-Murkka on nyt saatavissa ja kotikoneelle ladattavissa. Pelien sijainti on ajanvietettä-sivulla.

Eikun pelaamaan!Ilvespoli -13 K21 & S21

3.–5.12.2021, Maasaaren korsu

Kausi 9, 1/1. Jälleen koossa. Tonttuvartio palaa vanhoille pelikentille pitkän koronakurituksen jälkeen. Koronan voitettua osan S20, sankarimme ottavat jälleen mittaa toisistaan tutun pelin tiimoilla, vaan ken vie kilvat tässä IlvesPolin kaksoisturnauksessa.
Lue lisää.
Ilvespoli -13 K20

13.6.2020, Maisansalo

Ilvespoli K-20 ei alkanut kuin mikä tahansa Poli, kuten ei mikään muukaan keväällä 2020. Karanteenissa istuvat tontut pohtivat jo etäyhteyksiä ja digitaalista Ilvespolia, kunnes SP vihdoin antoi luvan kokoontua taas ja Poli voitiinkin lopulta pitää ihan livenä! Toki osa porukasta piilotteli yhä Koronaa tai vain muita tonttuja kotona, mutta kuusi rohkeinta selvisivät Santerin asuntovaunulle Maisansaloon. Neljä ensimmäistä (Santeri, Juuso, Mikke & Rami) olivat paikalla jo ilmeisesti aamupäivästä 13.6., mutta allekirjoittanut saapui paikalle vasta puoli kolmen tienoilla, joten tapahtumista ennen tätä ei ole havaintoa. Paikalle saavuttaessa tuolloin iltapäivästä kuului vaunulta epämääräinen huuto, joka myöhemmin selvisi kuuluvan Juuson puhelimesta ja jostakin YouTube-videosta…


Ilvespoli -13 S19

19.-20.10.2019, Mustalammi

Päivä 43: Sankarimme eivät ole vieläkään kirjoittaneet poliraporttia... Raavin jotain kasaan heikkojen muistojeni pohjalta, jos tekstistä löytyy asiavirheitä niin valitukset käsittelee perinteisesti kämpän takka.

Ruokaa, saunaa, polia, tiiätte kyllä.Ilvespoli -13 K19

29.-31.3.2019, Kämppä

Vuotuinen kevätpoli sisälsi jälleen kaikenlaista uutta puuhaa.

Lue Hemulien taistosta, lautapelaamisesta, rahojen sijoittamisesta ja postimerkkeilystä.

Entä miten kävi Ilvespolissa? Kuka on Indonesian yössä haltiakieltä itsekseen tunteja höpisevä partasuu, joka heittelee noppaa ja liikuttaa yksinäistä pelimerkkiään käsinpiirretyllä laudalla?


Saunanraikkaat uudet jäsenemme.

Mariisasta ja Ramista Tonttuvartion virallisia jäseniä

Mariisa ja Rami, olette nyt vuodesta 2013 Ilvesleirin jälkimainingeista asti osallistuneet yhteiseen IlvesPoli-toimintaan ja hiljalleen valuneet viettämään myös pikkujouluja Tonttuvartion matkassa. Tässä nauttiessamme pannacottaa kämpän auvoisassa pukuhuoneeseessa, tarjoammekin teille jäsenyyttä Tonttuvartiossa. Mikäli paikan vastaan otatte.

Ja he ottivat.

(Ilmari, lataa kuponkisi täältä ja tee sama temppu.)


Kavan uusi laavu

Paikalla oli koira, joka näytti kissalta, oli kissan kokoinen, oli kissan karvainen ja kissan pehmoinen ja käyttäytyi kuin sylikissa.

Arvosana 11/10, "syöttaisin sille rusinoita kädestä kunnes se purisi" - Anonyymi partiolainen. Siinä kai ne tärkeimmät tästä reissusta.

Tehtiin me laavuakin vähän matkaa.


Pajaniemen pannacottaresepti

Pajaniemen jääkaapista löydetyn mallikappaleen ja roskiksesta löytyneen reseptin pohjalta tulkittu Pannacottaresepti nyt kotisivuilla.


Ilvespoli -13 K18 uncensored

23.-25.3.2018, Kämppä

Ramin raapusteluja odotetulta jo kymmenenneltä IlvesPoli -13, K18 -turnaukselta sensuroimattomana.
Kuka vie mestaruuden, ketkä poistuvat paikalta itkien, ken nousee hyisestä vedestä ja riittääkö pekoni..?


Kolon holokausti:

24.11.2017

Ikäväksemme joudun ilmoittamaan meille kaikille läheiseksi tulleiden elintarvikehyödykkeiden poismenosta.

Läsnäoloasi eivät kaikki selkeästi toivoneet, valvonnan puuttesta on päiväsi päättynyt ennen aikojaan.

In memoriam.
KaVahdus 2016 & Oskarin loppuraportti

8.-12.6.2016, Vanha leiriniemi

Kanavan Vartijain Kavahdus 2016 -kesäleirin leirikooste ja Oskarin loppuraportti kyseisestä tapahtumasta.

Miten leiriin päädyttiin? Salliko säät? Toteutuiko 10%:n sudenpentuhävikki? Miten Santeri sai kasvonsa kolikkoon? Mm. näihin kaikkiin kysymyksiin saatat saada vastauksen tämän klikkiotsikon takaa!


Vanhempia uutisia